(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Maqolada dizayn nazariyasi doirasida o‘qitishni takomillashtirish, integratsiyalashgan pedagogik metodlar va zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash, ijodiy fikrlashni rivojlantirish masalalari ko‘rib chiqilgan. Texnik tayyorgarlik va estetik yondashuvlarning ahamiyati ta’kidlangan.