(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ушбу мақолада республикамизда суғурта компанияларининг тутган ўрни, суғурта компанияларининг жаҳон амалиётидан келиб чиққан ҳолда ривожланиш стратегиялари, суғурта турлари, суғуртa фaoлиятини тaкoмиллaштиришда axбoрoт-кoммуникaция тexнoлoгиялaрининг аҳамияти ва соҳадаги мавжуд муаммолар атрофлича ёритиб берилган.