(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Maqolada Andijon mashinasozlik institutida ta’lim xizmatlari va mehnat bozorining o’zgarishi 2017-2024 yillardagi dinamikasi o‘rganilgan. Shuningdek, 2026-yilgacha prognoz ma’lumotlari ham berilgan. Institutning ilmiy salohiyati, fan, ta’lim va ishlab chiqarish integratsiyasi ham tahlil qilingan.