(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Maqolada umumiy o’rta ta’lim maktablari boshlang’ich sinf o’quvchilarining o’qish darslarida sinfdan tashqari ishlarni tashkil etish masalalari haqida fikr yuritilgan.