(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada o’zbek zaminida dunyoga kelib, yashab, ijod qilgan shoir, tarjimon, ssenariynavis Aleksandr Arkadyevich Faynberg haqida so’z boradi. Shu o’rinda, u haqidagi fikrlar va ijodkor lirikasi haqida ma’lumotlar berilgan.