(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada yurtimizda ijtimoiy-iqtisodiy jarayonlarning izchil sur’atlarda rivojlanishini vatanga bo‘lgan sadoqat tuyg‘ularini shakllantirmasdan hal etib bo‘lmaydi. Ayniqsa, iqtidorli yoshlarni tarbiyalash shunchalik muhim, murakkab va ko‘p qirraliki, mamlakatning har bir rivojlanish bosqichlarida bu masala qayta va qayta ko‘rib o‘tiladi. Axborot kommunikatsiya va innovatsion texnologiyalarni turli sohalarda jadal tarzda joriy etib borilishi bilan bizning jamiyatda iqtidorli yoshlarga, ularning yetuk kadr bo‘lib shakllanishiga jiddiy e’tibor qaratilmoqda.