(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqola turizm sohasida xavfsizlik va sifatni ta’minlash uchun innovatsion yondashuvlarni ko‘rib chiqadi. Zamonaviy texnologiyalar, raqamlashtirish, sun’iy intellekt va barqaror turizm tushunchalari asosida sayyohlar uchun xavfsiz va yuqori sifatli tajriba yaratish usullari tahlil qilinadi. Maqolada smart turizm, ekologik mas’uliyat va xavfsizlik standartlarini oshirishga qaratilgan strategiyalar misollar bilan yoritiladi. Shuningdek, global turizm bozoridagi so‘nggi tendensiyalar va ularning O‘zbekiston turizmiga ta’siri muhokama qilinadi.