(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada rahbar psixologiyasining salbiy va ijobiy, ijtimoiy-psixologik xususiyatlari, rahbar psixakasining boshqaruv jarayoniga ta’siri hamda rahbarlar uchun zamonaviy komponentlaridan foydalanish usullari haqida fikr yuritilgan.