(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim tizimi samaradorligini oshirish, pedagoglarni zamonaviy bilim hamda amaliy ko’nikma va malakalar bilan qurollantirish, o’qitishning ilg’or texnologiyalaridan boxabar bo’lib va ta’lim amaliyotiga tadbiq etish bugungi kunning dolzarb vazifasidar. Dastur xalq ta’lim muassasalari pedagog kadrlarning kasbiy tayyorgarligi darajasini rivojlantirish, ularning interaktiv metodlar, pedagoglarning tahliliy va ijodiy fikrlashini rivojlantirishga yo’naltirilgan innovatsion metodikalar, masofadan o’qitishni, mustaqil ta’lim olishni kengaytirishni nazarda tutuvchi texnika va texnologiyalardan foydalangan holda mashg’ulotlar olib borish malaka va ko’nikmalarni takomillashtirishga qaratilgan.