(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Mazkur maqolada muloqot tushunchasi, uning ijtimoiy-psixologik mazmuni, turlari hamda inson hayotidagi o‘rni yoritilgan. Shuningdek, samarali muloqot yuritish ko‘nikmalari va kommunikativ kompetensiya haqida fikr yuritilgan.