(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Maqolada O‘rta Osiyo va Qozog‘iston musulmonlari diniy boshqarmasining tarixiy ildizlari, tuzilishi va zamonaviy faoliyati ilmiy tahlil qilinadi. So‘nggi tarixiy tadqiqotlar asosida ko‘rib chiqiladi.