(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada funksiyaning ekstremum qiymatlari mavzusini oliy ta’lim muassalarida nazariy oqitish va o’rgatish haqida fikr yuritamiz.