(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada IX-XII asrlarda ilm-fan va madaniyatning rivojlanishida allomalarimizning buyuk xizmatlari va ularning ta’lim-tarbiya haqidagi qarashlari hamda buyuk allomarimizning yevropa davlatlarida tutgan o’rni to’g’risida ma’lumot keltirilgan.