(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Mazkur maqolada lingvistikaning morfonologiyadagi morfonologik hodisalarining ingliz tilida o’rganilishi hamda uning paydo bo’lishi bilan bog’liq muammolar xususida so’z yuritilgan.