(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlarining iqtisodiyotdagi o‘rni, ularning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati, moliyalashtirish mexanizmlari hamda innovatsion faoliyatini qo‘llab-quvvatlash zarurati yoritilgan. Muallif O‘zbekistonda kichik biznesni rivojlantirishga oid siyosiy-huquqiy asoslar, mavjud muammolar va xorijiy tajribalar asosida takliflarni tahlil qilgan.