(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Mazkur maqolada O‘zbekiston iqtisodiyotida kichik biznesning tutgan o‘rni, uning ijtimoiy-iqtisodiy taraqqiyotdagi roli hamda moliyalashtirish mexanizmlarining ahamiyati yoritilgan. Muallif kichik biznesni qo‘llab-quvvatlashda kreditlash, investitsiyalar, davlat ko‘magining usullari va ularning samaradorligini tahlil qiladi. Shuningdek, resurs yetishmovchiligi, risk va kapital aylanishi masalalari doirasida amaliy tavsiyalar berilgan.