(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada xorijiy til o‘rgatish jarayonida audio podkastlar asosida eshitish ko‘nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan metodik yondashuvlar tahlil qilinadi. Audio materiallar orqali o‘quvchilarda fonetik eshituv, mazmunni anglash, asosiy va ikkilamchi ma’lumotni ajratish, shuningdek, autentik tilga moslashuv ko‘nikmalari shakllanadi. Maqolada audio vositalarning afzalliklari, qo‘llaniladigan metodlar va darsda ularni integratsiyalash bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.