(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada, Davlat geodezik tarmoqlarining ahamiyati va ularni barpo etish usullari, shuningdek yirik masshtabli plan olish usullari hamda bajariladigan ishlarining mohiyati yoritilgan.