(untitled) (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Kasb tanlash inson hayotidagi muhim masalalardan biri hisoblanadi. Shu bois to‘g‘ri kasb tanlovi zaruriy masala sifatida qaraladi. Mazkur maqolada bolalarda kasbiy qiziqishlarni rivojlantirish va bolalarni kasbga tayyorlash borasida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan.