TEXNOLOGIYA DARSLARIDA XORIJIY TA’LIM TIZIMIDAN FOYDALANISH (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada texnologiya darslarida xorijiy ta’lim tizimlaridan foydalanishning umumiy tushunchalari muhokama qilinadi. Bundan tashqari, maqolaning asosiy mazmuni xorij ta’lim tizimining hayotimizdagi o‘rni va texnologiya darslarida xorijiy ta’lim tizimidan foydalanishdir.