АЁЛЛАРНИНГ МЕҲНАТ БОЗОРИДАГИ ФАОЛЛИГИ ВА УНГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛЛАР (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Мазкур мақола аёлларнинг меҳнат бозорида фаол иштирок этишини ва бунга таъсир кўрсатувчи омилларни таҳлил қилишга бағишланган. Аёлларнинг меҳнат бозори ривожланишидаги ўрни нафақат иқтисодий, балки ижтимоий барқарорликни таъминлашда ҳам муҳим аҳамиятга эга.