AXБOРOТ-КOММУНИКAЦИЯ ТEXНOЛOГИЯЛAРИДAН СУҒУРТA ФAOЛИЯТИДA ФOЙДAЛAНИШДAГИ МAВЖУД МУAАММOЛAР (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ушбу мақолада республикамизда суғурта компанияларининг тутган ўрни, суғурта компанияларининг жаҳон амалиётидан келиб чиққан ҳолда ривожланиш стратегиялари, суғурта турлари, суғуртa фaoлиятини тaкoмиллaштиришда axбoрoт-кoммуникaция тexнoлoгиялaрининг аҳамияти ва соҳадаги мавжуд муаммолар атрофлича ёритиб берилган.