BOSHLANG`ICH SINFLARDA ILMIY OMMABOP ASARLARNI O‘QITISHDA O`QUVCHILARNI OG`ZAKI NUTQINI RIVOJLANTIRISH (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Bu maqolada ilmiy-ommabop matn va uning uslubi, funktsiyalari, ilmiy-tarixiy mazmundagi matnlar, ilmiy-ommabop maqolalarni izohli o'qish darsida reja asosida o'qitish haqida ma'lumotlar berilgan.