ZULFIYA IJODINING O'ZIGA XOS JIHATLARI (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada O'zbek xalqining buyuk shoirasi Zulfiyaning hayoti, ijodi va faoliyati haqida so’z borgan bo'lib, o'zbek adabiyotidagi o'rni atroflicha tahlil qilingan. Zulfiya she'rlaridagi insonparvarlik, muhabbat va sadoqat kabi tushunchalar ochib berilgan.