SENI XOTIRLASHLARI BAXT EMASMI? (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada o’zbek zaminida dunyoga kelib, yashab, ijod qilgan shoir, tarjimon, ssenariynavis Aleksandr Arkadyevich Faynberg haqida so’z boradi. Shu o’rinda, u haqidagi fikrlar va ijodkor lirikasi haqida ma’lumotlar berilgan.