ДАВЛАТ АВТКИВЛАРИ АГЕНТИЛИГИНИ БОШҚАРИШДА РАҚАМЛИ ТИЗИМДАН ФОЙДАЛАНИШ (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ушбу мақолада Хусусийлаштириш  жараёнида АКТдан кенг фойдаланиш ва ходимлар орасида маьлумот айланишини тез ва сифатли таьминлаб бериш, Агентлик ҳаражатларини камайтириш ва  маьлумотларни ошкора этмасликни тўғри олиб боришда кенг фойдалиниш. Шунингдек, агентлик фаолиятида АКТлари функционал имкониятларидан кенгроқ фойдаланиш бўйича ҳам маълумотлар бериб ўтилган.