ADOLAT VA DAVLAT TIMSOLI (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada jahon adabiyoti durdonalaridan biri sanalgan “Qutadg‘u bilig” dostoni haqida so‘z yuritiladi.Uning o‘zbek adabiyotida tutgan o‘rni,adabiy va ma’rifiy o‘rni haqida fikr bildiriladi.Asardagi ramziy obrazlar, qahramonlarga qo‘yilgan ismlarning qanday ma’noni ahglatishi haqida to‘xalib o‘tiladi.