O‘RTA OSIYO VA QOZOG‘ISTON MUSULMONLARI DINIY BOSHQARMASI: ZAMONAVIY YONDASHUVLAR (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Maqolada O‘rta Osiyo va Qozog‘iston musulmonlari diniy boshqarmasining tarixiy ildizlari, tuzilishi va zamonaviy faoliyati ilmiy tahlil qilinadi. So‘nggi tarixiy tadqiqotlar asosida ko‘rib chiqiladi.