MATEMATIKA FANIDA FUNKSIYANING EKSTREMUM QIYMATLARI MAVZUSINI O’QITISHNING NAZARIY MASALALARI (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada funksiyaning ekstremum qiymatlari mavzusini oliy ta’lim muassalarida nazariy oqitish va o’rgatish haqida fikr yuritamiz.