LINGVISTIKADАGI MORFONOLOGIK HODISАLАR TADQIQI XUSUSIDA (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Mazkur maqolada lingvistikaning morfonologiyadagi morfonologik hodisalarining ingliz tilida o’rganilishi hamda uning paydo bo’lishi bilan bog’liq muammolar xususida so’z yuritilgan.