INSON MANFAATLARINI QO‘LLAB-QUVVATLASHDA OMBUDSMANNING O‘RNI (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada inson manfaatlari himoyachisi, Ombudsmanning kelib chiqish tarixi, bir nechta davlatrda ularning olib borayotgan faoliyati O‘zbekiston Respublikasi Oliy Majlisi vakili (ombudsman)ning inson manfaatlarini himoya qilishdagi vazifa va burchlari, shuningdek xalqaro hamkorlik loyihalari haqida so‘z boradi.