KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK SUB’EKTLARI FAOLIYATINI AMALGA OSHIRISHNING TASHKIL ETISH ASOSLARI (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlik subyektlarining iqtisodiyotdagi o‘rni, ularning ijtimoiy-iqtisodiy ahamiyati, moliyalashtirish mexanizmlari hamda innovatsion faoliyatini qo‘llab-quvvatlash zarurati yoritilgan. Muallif O‘zbekistonda kichik biznesni rivojlantirishga oid siyosiy-huquqiy asoslar, mavjud muammolar va xorijiy tajribalar asosida takliflarni tahlil qilgan.