YUQORI SINF O‘QUVCHILARIGA FAZODA TO‘G‘RI CHIZIQLAR VA ULARNI HAYOTIY FAOLIYATDA QO‘LLANILISHI O'RGATISH (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Mazkur maqolada fazoda to‘g‘ri chiziqlar tushunchasi, ularning o‘zaro joylashuvi hamda hayotiy faoliyatdagi qo‘llanilishi yoritilgan. Maqola yuqori sinf o‘quvchilari uchun mo‘ljallangan bo‘lib, amaliy hayotdagi real misollar orqali mavzuni chuqurroq o‘rganishga yo‘naltirilgan. Shuningdek, ushbu mavzuni o‘qitishda foydalaniladigan samarali uslublar ham keltirilgan.