JOYNI GEODEZIK TA’MINLASH VA YIRIK MASSHTABLI PLAN OLISH USULLARI (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Ushbu maqolada, Davlat geodezik tarmoqlarining ahamiyati va ularni barpo etish usullari, shuningdek yirik masshtabli plan olish usullari hamda bajariladigan ishlarining mohiyati yoritilgan.