ZAMONAVIY FIZIKA LABORATORIYALARIDA O‘LCHOV ANIQLIGI MUAMMOLARI (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy fizika laboratoriyalarida o‘tkaziladigan tajribalarda o‘lchov aniqligi bilan bog‘liq asosiy muammolar tahlil qilinadi. O‘lchov asboblarining kalibrlanishi, inson omilining roli, raqamli qurilmalar va statistik xatoliklar muammosi yoritilgan. Shuningdek, o‘lchov aniqligini oshirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar ham berilgan.