MEHRIBONLIK UYI TARBIYALANUVCHILARINI OILAVIY HAYOTGA MOSLASHTIRISH BOSQICHLARI (Journal of Uzbekistan’s Development and Research, 2025)
Mazkur maqolada mehribonlik uylarida voyaga yetayotgan bolalarni oilaviy hayotga tayyorlash, ularni mustaqil yashashga moslashtirish bosqichlari tahlil qilinadi. Tarbiyalanuvchilarda oilaviy qadriyatlar, mas’uliyat va ijtimoiy rollarni shakllantirish mexanizmlari, psixologik va ijtimoiy moslashuvda qo‘llaniladigan samarali strategiyalar bayon etiladi.