USE OF THE EXPERIENCE OF ADVANCED FOREIGN COUNTRIES IN ENSURING FOOD SECURITY IN THE FISHING INDUSTRY
Keywords:
fish industry, food, safety, knowledge and skills, foreign experienceAbstract
The author describes the creation of additional conditions for food security in the fishing industry, the current system and a comparative analysis of the experience of foreign countries.
References
Абулқосимов Ҳ.П. Давлатнинг иқтисодий хавфсизлиги. - Т.: “Akademiya”, 2012.
Абулқосимов Ҳ.П., Расулов Т.С. Ўзбекистонда озиқ-овқат хавфсизлигини таъминлаш йўллари. - Т.: “Fan va texnologia”, 2015.
Абулқосимов Ҳ.П., Расулов Т.С. Озиқ-овқат хавфсизлигини таъминлашнинг назарий жиҳатлари ва йўналишлари. Монография. - Т.: « Fan va texnologiya», 2017.
Анищенко А.Н., Ускова Т.В., Семенков Р.Ю., Чеквинский А.Н. Продовольственная безопасность региона. – М.: ИСЭРТ РАН, 2014. – С.13-15.
Бекенов С.С. Критерии и оценки продовольственной безопасности. //http://www.cawater-info.net/pdf/bekenov1.pdf Гумеров Р.Р. Продовольственная безопасность Российской Федерации (теория и практика), 2018 г. Издательство «Буквально», 2018 г.
Соловьева В.Г. Влияние ограничительных мер в связи с новой коронавирусной инфекцией (COVID-19) на малый бизнес.//Jornal of Economy and Business, vol. 9-2 (67), 2020. C.69.
Published
Issue
Section
License
Copyright (c) 2022 Rustamov Jaxongir

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.
All Rights Reserved.